Wat is ie gaaf! De nieuwe sweater met een 1/4 rits in de hals! Deze wil je toch bedrukken?!

De nieuwe 1/4 Zip Sweater is een gevalletje apart in de kleding collectie van Bedrukt. Want is het nu een zakelijke trui te bedrukken met subtiel borstlogo? Is het de werktrui die de stukadoor of schilder laat bedrukken met de bedrijfsslogan op de achterkant? Of is het de modieus gevormde hippe sweater die je laat bedrukken met jouw tekst of foto? Wij weten het wel… deze is het allemaal. Ondefinieerbaar. En dat maakt deze trui zo leuk.

 

Kenmerkend is natuurlijk de kleine rits in de hals die deze sweater net even onderscheid van alle anderen. De hoge kraag van 1×1 rib geeft dit kledingstuk zijn stoere uiterlijk. Detail, de rits is zo weggewerkt dat deze geen contact met de huid heeft. De pasvorm is modern. Van binnen voelt de trui heerlijk zacht dankzij een fleece voering. Deze sweater wordt veel besteld door klusbedrijven, stukadoors, schilders met hun logo op de borst en rug. Maar ook voor vrije tijd is deze trui top! Lekker warm en mooi van stijl.

Type je tekst, upload een foto, plaats een logo. Het maakt niet uit wat je doet, maar ontwerp een gave trui en laat hem bedrukken. Vandaag nog. Gewoon vanaf 1 stuk. Dat kan alleen bij Bedrukt.

1/4 Zip Sweater Bedrukken