Baseball Jacket Bedrukken

Baseball Jacket Bedrukken

De trend van dit moment: een Baseball Jacket met een eigen ontwerp laten bedrukken!

Het Baseball Jacket

Het originele ontwerp van het Baseball Jacket gaat al weer een aantal jaren terug, maar is tot nu toe tijdloos. Het was hip toen en is het nu zeker.  tegenwoordig bieden wij veel variaties op het traditionele Baseball Jacket. Alleen bij Bedrukt® vind je Baseball Jackets met en zonder capuchon, met knopen of met rits en in een scala van verschillende kleuren. En dat alles voor  dames, heren én kinderen.

Eigen ontwerp bedrukken

De Baseball Jackets kunnen eenvoudig online worden voorzien van een eigen ontwerp. Voor de hand ligt een letter of cijfer op de borst en een naam op de rug. Maar de mogelijkheden gaan veel verder. Zo zijn er tal van bedrijven en verenigingen die de Baseball Jackets gebruiken bedrukken met een (full colour) logo op de borst en/of rug. Rugnummers en naam worden veelvuldig op de achterzijde bedrukt voor sport teams en verenigingen. Niet alleen sport, maar ook steeds meer studentenverenigingen laten Baseball Jackets bedrukken. Vaak ontwerpen zij op de borst een eigen naam + functie en op de achterzijde het logo van de vereniging in het groot.

Een Baseball Jacket laten bedrukken is super simpel. Je hoeft er geen expert voor te zijn en hoeft er zelfs de deur niet voor uit. Alleen op www.bedrukt.nl kun je gebruik maken van de nieuwste en meest gebruiksvriendelijke ontwerpsoftware. Je kiest zelf de kleding en de kleuren. Je plaatst zelf teksten,
logo’s en foto’s waar jij wilt. Alles pas je zelf aan, plaatsing, kleur en grootte. Zo weet je zeker dat je krijgt wat je besteld hebt.

Zeefdruk

Wil je meer dan 30 Baseball Jackets laten bedrukken? Geen probleem. We zeefdrukken vanaf 30 stuks de logo’s en teksten haarscherp op de jackets. Voor aantallen onder de 30 maken we gebruik van de allerbeste en allernieuwste druktechnieken voor lagere aantallen. Beide technieken zorgen voor een zeer sterk en mooi resultaat.

Baseball Lettertype

In de ontwerpsoftware op onze website hebben we alvast 3 bijpassende lettertypes voor je klaargezet. Deze “College” fonts passen perfect bij de uitstraling van de Baseball Jackets en maken het geheel gegarandeerd tot een succes.

Bijpassende accessoires

Krijg je maar geen genoeg van de “Baseball stijl”? Dat komt goed uit. We hebben een aantal superleuke artikelen geselecteerd die perfect bij de Baseball passen. Denk aan o.a. de Hiphop Cap, de Snapback Cap, de Retro shoulder bag en de Retro Messenger Bag.

Snelle levering vanaf 1 stuk

Bij Bedrukt® ben je verzekerd van een snelle en correcte levering. Ook al wordt elke bestelling met de hand op maat gemaakt, we hebben meestal maar ± 3 werkdagen nodig om de bestelling gereed te maken. Zodra de bestelling klaar is sturen we deze meteen op met de snelste pakketbezorgers van Nederland en België.

Hebben we je enthousiast gemaakt? Wacht dan niet langer en ga meteen aan de slag met het ontwerpen van je eigen Baseball Jackets.

Lees verder op onze ontwerpsite: www.bedrukt.nl of begin meteen met ontwerpen:

Baseball Jacket Bedrukken