Nederland en België stikken van de vakmensen, echte professionals die met hart en ziel hun onderneming runnen. Stukadoors, schilders en klusjesmannen, allemaal staan ze voor je klaar als het gaat om een klus. En wij staan klaar voor die vaklui! Want elke vakman verdient professionele bedrijfskleding, bedrukt met bedrijfslogo, bedrijfsnaam of slogan.

bedrijfskleding bedrukken stukadoor

Kwaliteit voor de vakman

Er bestaan zo veel vakmensen in Nederland en België en gelukkig maar. Want wie kon je anders bellen voor dat muurtje dat gestuct moet worden, die tuin die gesnoeid moet worden of die zolderkamer die altijd nog afgetimmerd moet worden. Nergens in de wereld kun je vertrouwen op zulke professionele vaklui als hier. Gelukkig kan de vakman zelf vertrouwen op Bedrukt.nl. Want zo professioneel als zijn eigen werk is, zo professioneel wil hij natuurlijk ook voor de dag komen. Alleen bij Bedrukt.nl kun je de mooiste bedrijfskleding laten bedrukken in je eigen huisstijl en dat gewoon al vanaf 1 stuk. Ja dat lees je goed, gewoon vanaf 1 stuk. Bedrukt.nl is de enige kledingdrukker die geen minimale aantallen hanteert voor bedrijven.

Goede kwaliteit werkkleding

Als vakman wil je natuurlijk kunnen vertrouwen op je gereedschappen, maar ook op je kleding. Op Bedrukt.nl vind je oersterke bedrijfskleding die tegen een stootje kan. Onze kleding die we bedrukken is slijtvast en kleurvast. Door veelvuldig gebruik te maken van dubbel stikwerk, langere achterkanten (je weet waarom ;-)) en extra verstevigde schouders garanderen we bedrukte kleding die lang meegaat.

werkkleding bedrukken

Bedrukt.nl: kleding voor elke klus

Op onze website bieden we een selectie van de meest gebruikte en meest geschikte bedrijfskleding voor alle vakmensen. Je kunt bij ons kleding laten bedrukken voor: stukadoor, schilder, elektricien, tegelzetter, hovenier, loodgieter, timmerman, klusjesman, etc. Dit zijn slechts wat voorbeelden, maar ons gevarieerde aanbod biedt een mooie, duurzame oplossing voor elke branche en iedere vakman.

Zelfstandig ondernemer, ZZP en MKB

Elke regenbui begint met één druppel. Net zoals veel grote bedrijven van dit moment ooit zijn begonnen als eenmanszaak. Omdat je nooit van te voren weet wanneer jouw eenmanszaak doorgroeit naar een multinational hoef je je daarover bij ons geen zorgen te maken. Wij groeien met je mee (of krimpen desnoods). Elke ondernemer is bij ons welkom en kan 1 kledingstuk laten bedrukken voor zijn bedrijf. Gewoon 1. Voor een zeer leuke prijs. Wordt je toch groter? Komt er personeel in dienst? Ook dan bieden we de beste oplossing voor jouw bedrijf. Vanaf 30 stuks gaan we zeefdrukken en kunnen we bedrukte bedrijfskleding leveren tegen handelsprijzen.

Inspiratie gekregen? Waar wacht je nog op, begin meteen met het bedrukken van jouw bedrijfskleding.

Bedrijfskleding bedrukken