Responsive Ontwerpsoftware

Misschien was het je nog niet opgevallen maar er is het een en ander veranderd bij Bedrukt. De website is namelijk optimaal verbeterd en vernieuwd en dit blog zet daarom voor jou de belangrijkste punten op een rij.

Wat is er nieuw?

Om helemaal met de moderne, mobiele tijd mee te gaan zijn de website en blog artikelen van Bedrukt nu beschikbaar om te bekijken vanaf alle apparaten, dus ook via je tablet of smartphone.

Zo hoef je dus nooit meer updates en blogs te missen.

Met dank aan de nieuwe responsive ontwerpsoftware, gaat het ontwerpen nog sneller en gemakkelijker en kun je vanaf nu jouw T-shirt bedrukken waar en wanneer je maar wilt, vanaf je tablet bijvoorbeeld.

De mobiele gebruiker word dus niet vergeten en zo staat er niets meer in de weg in het creatieve proces.

Hippe kleding bedrukken

Nieuwe collectie met hippe kleding om te bedrukken

Als laatste is het assortiment binnen Bedrukt uitgebreid met een geheel vernieuwde collectie van kleding, caps en tassen. Daarnaast zijn er ook nieuwe lettertypes toegevoegd aan het ontwerpsysteem waarmee je alle tools in handen hebt om je eigen originele, creatieve design te creëren. Zo krijgt de term Hippe kleding opeens een heel andere betekenis!

Even geen inspiratie?

Geen probleem, neem in dat geval eens een kijkje bij onze “populaire ontwerpen” om iets te vinden naar jouw smaak. De kans is groot dat je tijdens het scrollen alsnog nieuwe inspiratie op doet, win-win!