Het overkomt iedereen wel eens, je hebt een bestand met een verkeerde extensie. Misschien heb je een bestand ontvangen van een klant of kennis, of heb je ergens iets gedownload. Maar wat kun je doen wanneer het bestand niet de gewenste extensie heeft?

Een paar voorbeelden:

afbeeldingAfbeeldingen: bmp, gif, jpg, png, eps, psd

documentenDocumenten: pdf, xls, doc, pps, docx, rtf

muziekbestandenMuziekbestanden: midi, mp3, wav, wma

videobestandenVideobestanden: avi, flv, mkv, mov, mp4

archievenCompressie archieven: zip, tar, rar

Dit zijn slechts wat voorbeelden van de volledige lijst van bestandstypen die je mogelijk wilt converteren. De oplossing:

Gratis bestanden van elk type online converteren

bestanden-gratis-converteren

Bestanden gratis converteren

Op de website zamzar.com staat een zeer krachtige tool waarmee je gratis bestanden tot maar liefst 100 Mb kunt omzetten / converteren naar elk gewenst type.  Dit bespaart je dus de aanschaf en installatie van heel wat dure software pakketten.

Hoe werkt het gratis converteren

Ga naar de website zamzar.com.
1. Upload jouw eigen bestand (tot 100 Mb)
2. Kies het gewenste bestandstype
3. Vul je e-mailadres in (voor de downloadlink)
4. Klik op convert

Meestal ontvang je binnen enkele minuten de e-mail met de downloadlink naar het omgezette bestand. Echt helemaal gratis? Ja, echt helemaal gratis. Zo simpel is het!

Het juiste bestand op het juiste T-shirt

Ook bij het ontwerpen van je online t-shirts is het belangrijk dat je de juiste bestandstypen hebt. Een PDF kan bijvoorbeeld niet worden geupload als afbeelding op een sweater. Maar dankzij de Zamzar tool zet je jouw PDF in een handomdraai om naar een JPG, die je vervolgens op een kleding ontwerp kunt uploaden.