In ons land is het altijd afwachten of de winters koud of matig zijn. Dat in dit seizoen Dames Dolman T-shirtwaarschijnlijk niet in t-shirts gelopen kan worden is wel zo goed als zeker. Maar dat betekent niet dat je niet stijlvol, of charmant gekleed kunt gaan in een warme sweater.

In het najaar hebben het Dames Dolman T-shirt geïntroduceerd. We kunnen wel zeggen dat dit het eerste dames kledingstuk was bij Bedrukt dat iets uitdagender was dan voorheen. Vanwege de enthousiaste reacties van klanten was ons wel duidelijk dat er eigenlijk ook een uitdagende look voor de koudste maanden moest komen. En daar hebben we nu werk van gemaakt. Het resultaat is de Dames Wideneck Sweater. Dezelfde look als de Dolman, maar dan in een warme dikke stof van maar liefst 280 g/m2.Dames Wideneck Sweater

Sexy look, ook in de winter

De Dames Wideneck Sweater is ook shouderbloot, heeft een iets langer model en raglan mouwen. De binnenkant is voorzien van heerlijk zacht en warm gekamt fleece.

Beide artikelen zijn natuurlijk pas af wanneer je deze voorziet van je eigen teksten, foto’s of logo’s. Dat kun je allemaal vrijblijvend uitproberen op de website van Bedrukt.

Lees alles over de Wideneck sweater en make it yours: damestrui bedrukken