De grootste uitdaging voor elke textieldrukker is het bedrukken van vrijstaande, full colourt-shirt-fullcolour-bedrukt afbeeldingen. Dit zijn meestal logo’s of artworks. Het bedrukken van teksten in één kleur, of afgekaderde foto’s bestaat al langer. Het bedrukken van vrijstaande gekleurde afbeeldingen daarentegen is een nog vrij jonge techniek, die nog volop in ontwikkeling is. Zie alle druktechnieken.

Uniek en eerste met online full colour systeem

Bedrukt ® loopt voorop met nieuwe technologie en was de eerste drukkerij in Nederland die online een ontwerpmodule aanbiedt met ondersteuning van vrijstaande, full colour logo’s. Dit najaar hebben we geïnvesteerd in een nieuwe, verbeterde techniek, die ons in staat stelt het full colour bedrukken naar een hoger niveau te tillen. En dat nog steeds voor bestellingen vanaf 1 stuk.

Printer met CMYK en WitPrinten met witte toner

De nieuwe techniek die we in huis hebben gehaald betreft een baanbrekende printer die, voor het eerst in de printergeschiedenis, naast Cyaan, Magenta, Yellow en K zwart, ook witte toner bevat.

Waar tot nu toe alle printers het wit uit een afbeelding weglaten (omdat papier altijd wit is) print deze grafische hoogwaardige laserprinter het wit ook mee. Het effect is een massief wit beeld op elke ondergrond, dus ook op zwart, maar ook heldere felle kleuren op een zwart t-shirt.

hoodie-fc-bedruktDe mogelijkheden zijn met de komst van dit nieuwe systeem eindeloos. Logo’s in alle kleuren, gekleurde teksten met omlijningen, spetters, regenbogen, bloemen, oneindig veel kleuren, alles kan nu op een t-shirt. Geheel vrijstaand (ook wel transparant in de volksmond), dus zonder wit kader erachter en in elke gewenste kleur of vorm. Hulp bij het vrijstaand maken van een logo.

 

 

Mooi resultaat, goede wasbaarheidt-shirt-fc-bedrukt

Door het gebruik van de beste toners en transfermaterialen is de wasbaarheid van kleding die bedrukt is met dit nieuwe systeem verbazend goed. Indien de wasvoorschriften worden nageleefd is lang plezier van de kleding gegarandeerd. Zie de wasvoorschriften.

GIF, PNG, EPS, TIFF

In de ontwerpstudio van Bedrukt kun je eigen bestanden uploaden als GIF, PNG, EPS en TIFF. Dit zijn de bekendste bestandssoorten die een transparante achtergrond ondersteunen. Nergens anders vind je zoveel flexibiliteit in het uploaden van eigen logo’s op elke gewenste kleding in elke gewenste kleur.

Genoeg gelezen? Probeer het snel zelf en upload je eigen fullcolour logo in de ontwerpstudio van Bedrukt® op www.bedrukt.nl.