Het is weer lente! De vogeltjes gaan hun nestjes weer bouwen, de bloemetjes gaan voorzichtig weer bloeien en de lammetjes springen binnenkort weer in de wei.

T-shirt springtimeEen heerlijke tijd. De koude van de winter laten we achter ons en de zomer komt al voorzichtig in beeld. Hoog tijd om de kledingkast weer om te gooien:

Hoodies naar achteren, T-shirts naar voren!

Dit is hét moment om meteen even kritisch naar jouw t-shirts te kijken… En? Eigenlijk ben je op de meeste al weer uitgekeken? Dat dachten we al. Nu kun je gaan wachten op uitverkoop voor de beste prijzen (waar ze net jouw maat natuurlijk niet meer hebben) of alle coole winkels afstruinen, op zoek naar die leuke prints, die leuke teksten en afbeeldingen.

T-shirt retroWat je ook kunt doen is op dat gezellige terras gaan zitten, vlakbij al die coole winkels en een lekker drankje drinken in de zon. En die T-shirts met die leuke prints? Die ontwerp je natuurlijk gewoon zelf. Want op onze website staan de leukste t-shirts en topjes al voor je klaar. En die leuke tekst, print of afbeelding, die zet je er gewoon zelf op. Alles in de kleur die bij jou past en de maat die je past.

T-shirt snorOndertussen kijken wij bij Bedrukt® ook kritisch naar onze collectie. Dit betekent dat onze inkopers nooit stil zitten en zorgen dat we onze belofte altijd waar blijven maken, de leukste hipste kleding, voor de beste prijs. Maar we kijken ook kritisch naar onze website. Anders gezegd, achter de schermen wordt hard gewerkt door een team van de beste programmeurs om onze website met interactieve ontwerpapplicatie weer modern en van nu te maken.

En dat betekent dat je binnenkort die T-shirts gewoon op het terras kunt ontwerpen, met je telefoon.  Tot die tijd kun je met een pc nog altijd de mooiste ontwerpen maken op onze huidige website. En lukt dat niet? Dan staan we altijd voor klaar via chat, e-mail, telefoon en whatsapp.

Ben je zover? Maak dan nú meteen iets moois op Bedrukt.nl.

T-shirts bedrukken