Onze nieuwe website is nu een aantal maanden online en draait lekker. Eén van de functionaliteiten die we hebben verbeterd op de nieuwe website is het uploaden van eigen logo’s.

Logo's bedrukken op T-shirt

Logo’s bedrukken op T-shirt

 

Naast het typen van tekst wil je natuurlijk een eigen logo, zonder een wit kader eromheen uploaden en bedrukken op T-shirts en andere kleding. Bedrijfslogo’s maar ook mooie en grappige artworks die je zelf hebt ontworpen. Uniek bij Bedrukt ® is dat je niet eens hoeft te beschikken over de juiste bestanden om te uploaden.

 

Einde aan ongewenste witte achtergronden 
We horen vaak dat een klant alleen een JPG heeft. Maar wanneer je die uploadt zit er een wit kader omheen, een witte achtergrond. Leuk voor een foto, maar niet voor een mooi logo, of artwork. Geen probleem, alleen bij ons upload je een JPG en met één klik in onze online ontwerpsoftware verwijder je de witte achtergrond.

Bedrijfslogo in de juiste kleur
Kledingkeuze genoeg in onze webshop. Maar helaas kleurt een bedrijfslogo niet altijd even mooi op alle kleding. Geen probleem. Alleen bij ons verander je de kleur van je logo met slechts één klik.

Heb je een logo, of artwork? Probeer het zelf een uit in onze ontwerpsoftware.

T-shirts bedrukken