Organic T-shirt Bedrukken, dat doe je natuurlijk bij ons op www.bedrukt.nl. Tegenwoordig willen we allemaal ons steentje bijdragen aan een betere wereld, rekening houden met mens en milieu. Eén van ontwikkelingen die daar steeds vaker een onderdeel van is zijn T-shirts van organic katoen laten bedrukken. Maar wat is organic katoen nu eigenlijk?

Organic T-shirt Bedrukken

Organic, of organisch, of biologisch, wat betekent dat? Met alle drie deze termen wordt hetzelfde bedoeld, we gebruiken daarom in dit artikel de term “organic”. Katoen is de meest gebruikte stof in de kleding industrie. Organic katoen is exact hetzelfde als niet-organic katoen als stof. Echter de totstandkoming verschilt. Bij organic katoen wordt milieuvriendelijker en ethisch verantwoord geproduceerd.

organic katoenBij Bedrukt ® betekent organic katoen puur 100% GOTS® Certified Organic Combed Cotton. De organic katoen in onze kleding wordt verkregen van niet-gemodificeerd katoen en wordt verbouwd zonder het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen, pesticiden en kunstmest. Dit is gezonder en veiliger voor de boeren en het milieu. Onze Organic T-shirts zijn gemaakt van organisch katoen volgens offciële OCS-certificering.

Hierboven zie je een aantal voorbeelden van de mooie Organic T-shirts die je geheel naar wens kunt ontwerpen. Je kunt teksten, logo’s en foto’s laten bedrukken in alle maten en kleuren. Zo maak je van jouw Organic T-shirt ook nog eens een heel uniek T-shirt, waar er maar één van is. Probeer het meteen eens uit!

Organic T-shirts Bedrukken