PrintOnYou is op 02-12 2019 opgericht. De inkt van de handtekening zetten bij de KVK was bij wijze van spreken nog nat toen het Covid  Nederland bereikte. Niet echt een makkelijke start maar wel een enorme creativiteits-boost leverde dit ons op. Sinds de oprichting hebben we een grote diversiteit aan opdrachten gemaakt voor een zeer brede klantengroep.

Wat kunnen we niet personaliseren is misschien een veel kortere manier van omschrijven dan wat we wel allemaal kunnen. Van het ontwerpen van kaarten, uitnodigingen, flyers en bijvoorbeeld visitekaartjes tot het retoucheren van oude foto’s, met elk beeldmateriaal kunnen we uit de voeten.

Dit beeldmateriaal kunnen we vervolgens indien gewenst op vrijwel elke ondergrond printen, bedrukken, denk hierbij bijvoorbeeld aan metaal, hout, kunststof, textiel, keramiek en dit van postzegel tot billboard formaat. Veel producten zijn al mogelijk vanaf slechts 1 exemplaar.

Honden-vip Taxi

Reclame toepassingen als beletteringen zijn dagelijks werk voor ons, hierbij valt te denken aan voertuigen als auto’s boten, scooters etc, zelfs een “honden-vip taxi”. Onze klantengroep is dan ook heel erg divers, van zzp’ers tot politieke partijen, verenigingen, scholen, winkels, tot aan de particuliere klant toe. Meedenken met de klant is wat we doen en samen maken we de mooiste producten.

Probeer het eens, neem een kijkje op: www.printonyou.com