Sport Polo

We zijn een sportief landje! Met zijn allen sporten we er flink op los. In groepsverband, maar ook individueel. De meest populaire sporten zijn voetbal, hockey en tennis. En met name hockey en tennis zijn bij uitstek sporten waarbij een bedrukte sport polo eigenlijk niet mag ontbreken.

Dryfit stof

Ooit ontwikkeld en bekend geworden door Nike is de Dryfit stof waar bedrukte sport polo’s van gemaakt zijn. Wat betekent Dryfit nu eigenlijk. Kort gezegd in het Nederlands is het vochtafvoerend. Vochtafvoerende materialen zoals polyester maken gebruik van een proces dat als ‘capillaire werking’ bekendstaat. De vezels zorgen dat het zweet aan de oppervlakte blijft en werken als kanaaltjes om het zweet naar de buitenste laag van je shirt te vervoeren. Eenmaal daar verdampt het zweet vanzelf. Deze techniek maakt onze Sport Polo’s zo geweldig. Een mooie vraagdiscussie over Dryfit kun je lezen op Quora.

Sport Polo bedrukken voor Hockey

Een van de mooiste teamsporten van Nederland is natuurlijk hockey. Zowel voor de dames- als herenteams bestaat een tenue altijd uit een sportbroek met een sport polo. De polo is een ideaal kledingstuk om te bedrukken voor sporten zoals hockey. Je kunt op de borst een logo drukken van de club. En op de achterzijde van de polo kun je mooi een naam (persoonlijk, of team) en rugnummer drukken. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor de benodigde sponsoren. Een hockeyteam scoort gewoon beter in een mooi bedrukte sport polo. Lees alles over hockey op de hockeysite van Nederland.

Bedrukte Polo voor ’tenez’

Sporten op de tennisclub doe je in stijl. Hoewel iedereen welkom is om tennis te leren en het absoluut geen elitesport is, is het wel zo dat er van je wordt verwacht aan een bepaalde kledingvoorschrift te voldoen. Tennis is een balsport voor twee spelers (enkelspel) of paren (dubbelspel), waarbij een bal van gemiddeld 67 mm diameter (meestal geel met witte lijn) met een racket over een net gespeeld moet worden. Tennis werd in de late middeleeuwen al door de elite gespeeld. In zijn hedendaagse vorm stamt het uit Frankrijk en wordt het gespeeld sinds 1873. De naam is afgeleid van het Franse woord “tenez!” – in het Nederlands: “pak aan!”. Je komt niet in een oud versleten T-shirt naar een tennistoernooi. Je gaat natuurlijk in een bedrukte sport polo met een logo van de tennisclub op de borst en je achternaam op de rug.

Ontwerp jouw Sport Polo zelf

Hoe gaan we dit aanpakken. Op de fiets richting de dichtstbijzijnde sportwinkel? Fout! Blijf lekker zitten waar je zit, met je browser in je hand. Op onze website kies je de Sport Polo naar keuze, je kiest de kleur en je gaat hem precies ontwerpen zoals jij dat wilt. Je voegt een logo toe, je plaatst tekst en je ziet de drukproef direct, vrijblijvend in beeld. Ben je tevreden? Dan bestel je jouw bedrukte Sport Polo met een druk op de knop.