Er gebeurt een hoop in een jaar en leuk is om te zien hoe veel gebeurtenissen en actualiteiten terug te zien zijn in de ontwerpen van klanten.

Geschikt Ongeschikt

tshirt-geschikt-ongeschiktDeze bekende slogan van de Koninklijke Landmacht televisiespotjes is nu al jaren een veel gezien ontwerp op t-shirts. Hij blijft leuk en we blijven hem bijna dagelijks tegenkomen. Geschikt Ongeschikt op T-shirt.

I LOVE

Rond 14 februari staat deze tekst bovenaan. tshirt-i-loveHoewel alle combinaties mogelijk zijn; sport, artiesten, idolen, zijn de ontwerpen rond Valentijnsdag het meest hartverwarmend. I LOVE T-shirt.

NEW KIDS

Nu alweer twee films die zorgen voor de meest hilarische teksten op t-shirts.  Denk aan ‘Die rooie erbij halen’,gijkenzekergeenwheeliet-shirt ‘Wie is hier nou de snackbar’ , ‘Hij kent zijn eigen krachten niet’ , etc. En om de echte fans een handje op weg te helpen zijn de leukste ontwerpen te vinden op onze website. Bedruk New Kids T-shirts.

 

Tik ‘m aan ouwetik-hem-aan-ouwe-tshirt

Deze zomer al het tweede seizoen van de altijd hilarische klusjesmannen (BNN). Een persoonlijke favoriet van de technici van Team Bedrukt. Kortom, altijd lachen wanneer deze bestellingen voorbij komen.

 

Gangnam Stylekeepcalm-gangnamstyle-t-shirt

Misschien we de grootste hit van dit jaar was het verrassende dansnummer van Psy, Gangnam Style. Zoals elke muzikale hypes hebben we ook deze vaak teruggezien op t-shirts. Keep calm… T-shirt syle! Bedruk het zelf.

Angry Birds

angry-birds-sweater

De boze vogels, die de blije varkens omver willen vliegen. We kennen ze inmiddels allemaal wel. De vogels en varkens kom je ondertussen op alle denkbaar mogelijke merchandise tegen. Zo ook op t-shirts of hoodies. Hoodie bedrukken met boze vogels.