T-shirt bedrukken 2015

Januari is voorbij, de jaarlijkse dip daarmee ook voor veel mensen. Voor ons in ieder geval, er staat een hoop gepland op het gebied van kleding bedrukking in 2015. Crisis of voorspoed, sneeuwbuien of zonneschijn, we hebben gemerkt dat er eigenlijk altijd wel behoefte is aan zelf ontworpen kleding. En hoewel de vraag ernaar dus gewoon blijft, verandert de (online) markt wel in hoog tempo. Daarom een hoop leuke veranderingen voor ons en voor jou in het komende jaar. Ben je benieuwd? Lees hieronder alvast de eerste verandering die komen gaat.

Responsive website

Responsive website

Responsive website

Sorry! We bieden onze excuses aan aan alle iPad gebruikers en mobiele internetters zonder flash ondersteuning. Onze ontwerp applicatie is nog steeds in flash (voor de jeugd: dat was ooit heel cool!) en dat kan natuurlijk niet meer. We weten het al een tijdje, maar het herbouwen van interactieve webshop kost helaas veel tijd. 2015 wordt voor ons het jaar van de responsive website, zonder flash.

Een webshop die het mogelijk en makkelijk maakt om kleding te bedrukken op elk apparaat: desktop, tablet en telefoon. Voor Android en Apple. Op dit moment wordt er heel hard geprogrammeerd en getest.

Bestellen kan ook gewoon via e-mail

Natuurlijk kan iedereen met een iPad, of ander mobiel apparaat zonder flash ondersteuning nu ook gewoon bij ons kleding ontwerpen en bestellen. Weliswaar niet via de interactieve webshop, maar wel gewoon via e-mail. Zet in een mailtje wat je wensen zijn, de kleding, de opdruk en je adres. Wij maken dan dezelfde dag een digitaal ontwerp en mailen deze naar je terug. Ben je tevreden? Dan bestel je gewoon direct en wordt de kleding net zo snel gemaakt. Wil je direct bestellen per e-mail? Zie dan onze speciale:

e-mailbestelling bestelpagina voor mensen zonder flash