Een nieuw jaar, met als goede voornemen: nog meer T-shirts bedrukken. In dit blogbericht een overzicht van alle mogelijkheden voor 2013 op het gebied van t-shirts bedrukken.

Keuze uit ruim assortiment kleding eigen-tekst-bedrukken-tshirt
Alles begint met het kiezen van een kledingstuk dat aansluit bij de wensen. Op de website van Bedrukt begin je in de collectie, alwaar je kleding kunt vinden voor babies, kids, heren en dames. Het aanbod varieert van t-shirts, tot tanktops, polo’s, hoodies, sweaters, jogants, sweatvests, caps en nog veel meer.

Eigen tekst bedrukken
Op elk kledingstuk kun je zelf tekst plaatsen. Er is ruime keuze aan fonts en  tekstkleuren. Speel met lettertypes, bedenk leuke teksten, combineer kleuren en ontwerp online jouw eigen unieke t-shirt.

foto-bedrukken-tshirtEigen foto bedrukken
Naast een tekst is het mogelijk om een (kleuren) foto te uploaden. Gecombineerd met een onderschrift maak je zo in een handomdraai de leukste t-shirts, bedrukt met foto en tekst.

 

Eigen logo bedrukkenlogo-bedrukken-tshirt
Voor de complexere afbeeldingen en bedrijfskleding is het mogelijk een eigen logo te uploaden. Denk aan PNG, GIF, TIFF en zelfs EPS. Hierdoor is het mogelijk om vrijstaande, fullcolour logo’s, zonder een achtergrond, te bedrukken op alle kleuren kleding, dus ook op zwart.

cool-design-bedrukken-sweaterCool Designs
Kun je zelf niets bedenken? Neem dan eens een kijkje bij onze Cool Designs. Dit zijn leuke, actuele ontwerpen die in een handomdraai op elk gewenst kledingstuk kunnen worden bedrukt.

 

Probeer het ontwerpen zelf vrijblijvend uit op www.bedrukt.nl.
Bestellen kan al vanaf 1 stuk, uniek en op maat gemaakt in een handomdraai.