T-shirts bedrukken? Ontwerp zelf!

T-shirts bedrukken? Ontwerp zelf!

Sportclubs, teams, verenigingen, personeel, bedrijven, vrijgezellenfeestjes, vakanties, moet ik nog doorgaan? Je voelt hem al, er zijn té veel gelegenheden om op te noemen waarbij bedrukte T-shirts goed van pas komen. Hoor je helemaal nergens bij? Zelfs dan is een T-shirt ontwerpen leuk!

Samenzijn in sportverband is goed en leuk. En je meeste collega’s zijn ook leuk, toch? Samen op vakantie gaan is nog leuker. Maar wat verbindt echt? Wat maakt het compleet? Samen dezelfde bedrukte kleding dragen. Hoe doe je dat? Het is zo simpel. Lees verder.

Ontwerpen zelf T-shirts online

Je hoeft echt niet meer op zoek naar een traditionele drukkerij in de buurt. Je pakt een schermpje, dat kan een computer zijn, of tablet en je surft naar het meest relevante adres: www.bedrukt.nl. En let op, er is maar één echte Bedrukt ® en dat is op www.bedrukt.nl. De rest is namaak :-)

Makkelijk zelf ontwerpen

Het meest gevraagde kleding aanbod hebben we al voor je klaargezet in de webshop. Staat er toch niet bij wat je zoekt? Geen probleem, neem even contact met ons op en we zoeken wat je vraagt. Nadat je een keuze hebt gemaakt uit onze moderne, modieuze kleding ga je zelf ontwerpen. Gewoon op hetzelfde schermpje. Eenvoudig voeg je teksten toe, bepaal je kleuren en upload je logo’s. De “drukproef” maak je zelf en zie je direct in beeld. Ben je tevreden?  Dan bestellen dia handel. Bestel voor het hele team of voor jou alleen. Want bij Bedrukt ® bestel je al vanaf 1 stuk.

Heb je vragen of kom je er niet helemaal uit? Geen zorgen, neem contact met ons op en we je helpen op alle manieren die we kunnen.

Probeer het zelf eens uit!

Ontwerp zelf !