Er was een tijd dat het bedrukken van kleding hoofdzakelijk bestond uit een foto van je favoriete huisdier op een standaard wit t-shirt. Nou, die tijd is voorbij!

Eén van onze streefpunten is het aanbieden van trendy, modieuze kleding die veel verder gaat dan het standaard witte promo t-shirt. Het aanbod biedt nu slim fit t-shirts, tweekleurige polo’s en een scala aan hoodies. Hooded sweaters met twee kleuren, met of zonder rits, langere modellen, strakkere modellen, je kunt gerust zeggen dat wij tegenwoordig voor iedereen een kledingstuk in huis hebben. Je kunt het gehele aanbod online bekijken: kleding om te bedrukken.

T-shirt met vrijstaand logo bedrukkenOok de mogelijkheden van bedrukking zijn drastisch veranderd en gemoderniseerd. Kon je vroeger niet veel meer dan een foto van je hond op een wit t-shirt laten zetten, nu kan vrijwel alles. Teksten kunnen tegenwoordig in alle kleuren bedrukt worden d.m.v. tekstdruk. Dit is een uiterst sterke kwalitatieve folietechniek die een lang resultaat garandeert. Maar ook op fullcolour gebied is veel veranderd. De eerste doorbraak was de mogelijkheid om foto’s op niet-witte kleding te bedrukken. En de meest recente doorbraak is de mogelijkheid om vrijstaande, full colour logo’s te bedrukken op niet-witte kleding. Dus zonder een (wit) vlak eromheen, maar volledig uitgesneden. Bekijk al onze druktechnieken.

Onze slogan was eens “Jij maakt het”. En zo is het ook. Op onze website kun je als klant, maar ook als bezoeker, alles zelf online regelen. Je kiest een kledingstuk uit, kiest de kleur van het kledingstuk. Vervolgens kun je op voor-achter of zijkanten eigen teksten gaan toevoegen in de gewenste kleur en lettertype. Ook kun je nog foto’s of logo’s uploaden en het gewenste resultaat komt realtime in beeld nog voordat je het eventueel bestelt. Kortom, zelf shirts ontwerpen en bedrukken, gewoon vanaf 1 stuk.

T-shirts bedrukken