hoesjes-iphone4Dat je bij Bedrukt ® t-shirts en andere kleding kunt bedrukken met eigen teksten of logo’s dat wist je waarschijnlijk wel. Maar binnenkort gaan we iets nieuws aanbieden:

Telefoon hoesjes bedrukken met eigen tekst, foto of logo !

Op www.bedrukt.nl zullen we binnenkort maar liefst drie verschillende varianten van telefoon hoesjes gaan aanbieden voor zowel de iPhone 4/4S/5 en een algemeen formaat voor overige smartphones (Nokia/Samsung/Windows phone).

iPhone
Voor de iPhone 4/4S zal er een mooie PU-leren flip case beschikbaar zijn in de kleuren zwart, wit en roze. Voor de iPhone 5 zal dit in zwart en wit zijn.

Smartphone
Voor alle overige smartphones, waaronder Samsung, Nokia en Windows Phone zal er keus zijn uit een mooie zwarte PU-leren hoes en een universele witte kunststof hoes.

hoesjes-smartphone-bedruktNet zoals alle t-shirts, polo’s en sweaters op Bedrukt.nl kun je de telefoonhoesjes op de website zelf naar wens maken door teksten toe te voegen, foto’s, of zelfs (fullcolour) logo’s. En bestellen kan gewoon vanaf 1 stuk, per stuk.

We zijn benieuwd naar jouw reactie op dit nieuws. Geef je mening op onze Facebook poll. Wil je op hoogte worden gebracht wanneer de hoesjes te bedrukken en te bestellen zijn? Like dan onze facebookpagina of volg onze twitter. Je kunt je ook abonneren op deze blog (zie rechtsonderin pagina).