Trainingsjack Bedrukken

Trainingsjack Bedrukken

Het is weer lente, eindelijk. Iedereen wil graag weer in vorm komen, de sportscholen worden weer druk. Hét moment voor een uniek bedrukt trainingsjack, met jouw eigen logo, of naam.

Nieuw bij Bedrukt ®: Trainingsjack Bedrukken

Voor zowel heren als dames hebben we een nieuw kledingstuk om te bedrukken: Het Trainingsjack. Het Trainingsjack is gemaakt van 100% ademend Dry Active polyester. Het voelt van binnen super zacht aan door het geruwde fleece. Van buiten is het gladde polyester uitermate geschikt voor het bedrukken van een (full colour) logo of een naam.

De trainingsjacks hebben een capuchon, een volledige rits en zijn verkrijgbaar in een aantal sportieve melange kleuren. Ontwerp nu jouw eigen Trainingsjack voor fitness, yoga, hardlopen, of voor het gehele team.

Ontwerp de voorzijde met een mooi logo, dat kan full colour of in 1 kleur. Type jouw eigen naam, bijvoorbeeld als je instructeur bent of deel uit maakt van een sport team of club. Ook op de achterzijde kan een ontwerp worden geplaatst, denk aan de naam van het team, de sportschool of een rugnummer.

Een Trainingsjack Ontwerpen & Bedrukken kan al vanaf 1 stuk!

Probeer het vandaag nog zelf uit bij de enige echte “Bedrukt ®” op www.bedrukt.nl.

Trainingsjack bedrukken